Pomladni detox telesa

Ker smo iz okolja vedno bolj izpostavljeni številnim toksinom, ki vstopajo v naše telo iz različnih virov, je priporočljivo, da vsake toliko časa poskrbimo za očiščevalno kuro ali detox.
Le ta omogoči, da se naše telo znebi strupov, ki so se v preteklih mesecih postopno nabirali in posledično poslabšali splošno stanje našega organizma. Posledice toksičnosti se lahko pokažejo v lažjih oblikah, kot so kronična utrujenost / zaspanost, pomanjkanje energije, razdražljivost, težave s prebavili, glavobol ipd.

Kapsule Detox iz Medexa so namenjene 30-dnevnemu popolnemu čiščenju telesa, saj z izbranimi rastlinskimi izvlečki v telesu delujejo na tri najpomembnejše organe, ki skrbijo za izločanje strupov iz telesa. Rman pomaga pri normalnem funkcioniranju PREBAVNEGA TRAKTA. Breza vpliva na izločevalno funkcijo LEDVIC. Pegasti badelj pa prispeva k razstrupljanju JETER.
Uživanje kapsul Detox je prilagojeno postopnemu čiščenju, ki omogoča telesu pripravo na izločanje toksinov, kar zmanjša nezaželene odzive, ki se lahko pojavijo med čiščenjem.
Kapsule NE vsebujejo konzervansov, barvil in umetnih arom.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja